TJENESTER

 

Fastlege

For å bytte fastlege kan du gå via helsenorge.no

Velg lege Hossein Banitalebi ved Løren legesenter.

For timebestilling

Det er sterkt anbefalt at du laster ned appen pasientsky og tar den i bruk. Du kan bestille og endre time og be om prøvesvar uten å vente i telefonen.

Ellers kan du bestille time på telefon 21040150 

allmennmedisin

Barnelege

Du kan få time på dagen hos barnelege for utredning og behandling av akutte og kroniske sykdommer hos barn. Les mer om barnesykdommer

Helseattester

Helseattest for sjømenn, offshore, dykkere og førerkort. Legen er godkjent sjømannslege, petroelumslege og dykkerlege. 

Ultralyd i svangerskapet

Du kan bestille time til ultralyd i svangerskapet ved tvil om termin, blødninger i svangerskapet, spørsmål leie og om hode har festet seg.

Fastlegetariffen setter begrensninger på hvor omfattende undersøkelsen kan være. Undersøkelsen vil være en rask undersøkelse, men dekkes av det offentlige.

Allmennlege

Time hos allmennlege

Time til generelle allmennmedisinske tilstander som luftveisinfeksjoner, mage- og tarminfeksjoner, høyt blodtrykk, smerter i muskler og ledd og annen akutt oppstått sykdom.

 

Astma  og allergi

Utredning og behandling av astma og allergi. Lungefunksjonsmåling (spirometri) og allergitesting. 

Livsstilssykdommer 

Utredning og behandling av livsstilssykdommer som overvekt, høyt blodtrykk, diabetes, mistrivsel og depresjon. Utredning med klinisk undersøkelse, blodprøver og EKG. Kostveiledning og motivasjonstrening.

Intoleranse for matvarer og cøliaki

Utredning av matvare intoleranse, fordøyelsesbesvær, sure oppstøt og cøliaki. Kostveiledning, medikamentell behandling og videre henvisning.

 

Helsekontroller:

Årlig helsekontroll av privatpersoner som inkluderer klinisk undersøkelse, relevante blodprøver, måling av vekt, blodtrykk, lungefunksjon, hørselstest og EKG.

 

BESTILL DIN TIME 

Barnelege

 
 
 

 Astma og allergier hos barn 

Diagnosen astma hos barn settes på bakgrunn av en rekke symptomer, observasjoner og opphopning av astma i nær slekt.         

En allergisk reaksjon er som regel immunforsvarets overreaksjon på et stoff som normalt tolereres godt av andre personer. Eksempler kan være reaksjon på matvarer eller dyrehår. Allergisk reaksjon kan variere fra mildt til alvorlig form.

Eksem hos barn 

Eksem er en tilstand hvor huden kan bli rød, flassende, kløende og irritert. Det kan komme sprekker i huden med påfølgende bakteriell infeksjon. Noen ganger finnes det en sammenheng mellom eksem, allergier og astma. Jo mindre barn er jo større er sjansen for at eksemet er allergisk betinget. Det er viktig med allergitesting og adekvat behandling av eksem.

 
 

Helseattester

Offshoreattest

 

Helseattest til dykkere

 

Helseattest for sjømenn

Helseattest førerkort

 

Generelt om helseattester

Det er ikke mulig å bestille time før september 2019 for helseattester.

Egenerklæring til helseattest: Søker skal fylle ut egenerklæring. For å spare tid kan du laste ned egenerklæringen her, fylle ut og ta med til konsultasjonen. Egenerklæringen signeres i legens påsyn.

Du kan laste ned egenerklæringer her: Egenerklæring sjømenn; Egenerklæring offshore; Egenerklæring yrkesdykker innakjærs; Egenerklæring offshoredykking; Egenerklæring og helseerklæring hobbydykker; Egenerklæring førerkort

Legitimasjon: Du skal ha med gyldig legitimasjon. For sjømannsattester godtas kun førerkort, sjømannsbok, bankkort med bilde og nummer eller pass.

Sjømannsattesten sendes elektronisk inn via Altinn. Legen får en kopi som signerer og gir til søkeren.

Helseundersøkelsen i forbindelse med helseattester er relativ omfattende og inkluderer blant annet test av hørsel, syn og fargesyn. Klinisk undersøkelse av hjerte, lunger, mage, ører, munn og øyene. Undersøkelse av muskelkraft, reflekser, balanse, kraft og koordinasjon.

Ultralyd