Skip to content

Fastlege

Informasjon til nye pasienter

Velkommen til oss!

Denne informasjonen gjelder lege Hossein Banitalebi

Adresse: Adressen er Trondheimsveien 100, 0565 Oslo på Carl Berner. Inngang fra Dælengengata 4, 0567 Oslo. Gå til 2. etg. Og gjennom parkeringen bak heisen og til motsatt hjørnet der finner du kontoret.

Telefon: 24022437

Timebestilling: log inn på helsenorge.no og last ned appen Helsenorge på din mobil. Her vil du få timer fra fastlege og spesialisthelsetjenesten, se dine resepter og epikriser fra sykehusene, bestille dine timer og be om prøvesvar.

Videokonsultasjon: du kan få link til mobil for videokonsultasjon. Avtaler merket med «V» i timebestillingen er forbeholdt videkonsultasjon

Betaling: du kan betale med kort på kontoret. Når du ikke betaler på kontoret eller for betaling for E-konsultasjoner vil du få betalingslink fra Medipay på SMS til mobilen din og kan betale kravet innen 2 døgn gebyrfritt. Etter to døgn vil Swedbank ta over fakturen og det kommer 70 kroner gebyr. Ved manglende betaling vil Swedbank sende inkassokrav som er mye høyere enn opprinnelige krav.

Ta kontakt med Swedpay hvis du har utstående.

Behandlingstilbud: vi har laboratorium og sender blodprøver til Furst eller Oslo-sykehusene. I tillegg til allmennmedisinske undersøkelser gjøres det gynekologiske undersøkelser, innsetting av P-stav og småkirurgi.

Kontoret er utstyrt med ultralydmaskin, spirometer (lungetest), audiometer(hørsel) og måler til CRP, glukose og HbA1c.

Fastlege Hossein Banitalebi

Du kan bytte fastlege her.

Det er ledige plasser på lista og du vil få god hjelp. Det er viktig å bemerke seg at forskriving av potensiell vanedannende medisin praktiseres streng, du vil få minstepakninger og A-preparater skrives ikke ut. Hvis du ønsker å bestille en time før du bytter fastlege, er det anledning til det.

Allmennmedisin

Utredning og behandling av allmennmedisinske problemstillinger som høyt blodtrykk, hjertesykdom, KOLS, Astma, allergier, muskel- og skjelettplager, livsstilsykdommer og utbrenthet.

Barnelege

Hossein Banitalebi er spesialist i barnesykdommer fra Ullevål sykehus. Du kan velge ham som fastlege for dine barn. Det er anledning til  at din fastlege henviser ditt barn for utredning eller at du bestiller timen direkte hvis du har annen fastlege.

Ultralyd i svangerskapet

Ultralyd i svangerskapet ved blødninger eller spørsmål om leie i svangerskapet kan gjennomføres etter nærmere avtale.

Nyheter

Hold deg oppdatert på nyttig helseinformasjon her!

____________________________________________________